jENNUIN BERÖRING
kRAM-HEALER

Healing i fysisk genuin samvaro

 

Fysisk beröring är något vi alla behöver genom hela livet. Av olika anledningar finns det kanske inte i ditt liv, eller så längtar du efter att bli hållen och berörd på ett annat sätt. På ett mer kravlöst, accepterande sätt, långt ifrån sexuella anspelningar och baktankar som allt för ofta hindrar oss att kunna slappna av och ta emot den livsnödvändiga beröringen på djupare sätt. 

 

I en kram-session med mig är gränserna tydliga, vi har bekväma och lämpliga kläder på oss (t ex linne eller kortärmat) och det handlar om att jag håller space för dig, i acceptans för hela dig där du befinner dig just där och då, i en kravlös och trygg atmosfär. 

 Med kramar, taktil beröring och hud-mot-hud-beröring i närvaro och samvaro, får du en chans att bara ta emot, och att frigöra saker inom dig, stressa ner och pausa allt annat. Du får även möjlighet att välkomna helande energier och känna dig totalt trygg, avslappnad och sedd.

 

Vill du lätta på ditt hjärta kring något, vill du gråta i en varm trygg famn, eller känner du plötsligt för att skratta, skrika eller bara vara tyst, så ska du veta att allt är okej. 

Jag håller dig. 

Jag dömer dig inte. 

Jag finns där för dig. 

Jag ser och hör dig.

 

Vårt möte handlar även om mänsklig kontakt. 

Kanske en fristad för många ensamma personer, men alla är välkomna!

Vi skriver avtal som tydligt sätter gränser så inga missförstånd uppstår. Det är viktigt att vi respekterar varandra och både våra egna och varandras gränser, så att vi skapar rätt förutsättningar för våra möten.

Stäng meny
×

Kundvagn