Samtals- och meditationskvällar

Att meditera gör gott för både själen och kroppen.

15-20 minuters daglig meditation kan göra stor skillnad i vår vardag. Vi lär oss stressa ner, minskar ångest och oro, stärker vår fysiska och psykiska hälsa samt får större självinsikt och höjd koncentrationsförmåga.

Vi lär oss tanke- och känslokontroll vilket leder till att det blir lättare att hantera vardagens utmaningar och gör vår tillvaro mer stabil. Vi känner oss lugnare, mer harmoniska och rofyllda. Vi lär oss andas ordentligt och det har vi nytta av som en slags ”minimeditation” i vardagen.

Jag bjuder in en liten grupp människor till mitt hem ett par kvällar i månaden, där jag guidar er i en enklare meditation. Vi har olika teman för varje tillfälle. Både före och efter brukar vi samtala om våra tankar, behov, känslor och upplevelser. Här kan vi känna oss trygga, accepterade, fria och älskade, för precis de vi är.

Känner du dig nyfiken och vill testa?

Eller kan du redan meditera men längtar efter att möta likasinnade medmänniskor under rogivande och avslappnade former där vi respekterar varandra och har ett öppet inne?

Ta gärna med dig en vän som du tror skulle uppskatta och behöva en kväll som denna.

Håll utkik efter eventen här på hemsidan och på facebook/instagram så du inte missar nästa tillfälle!

Det är även möjligt att boka mig så att jag kommer hem till dig som värdinna/värd då du själv bjudit in de deltagande.

 

Pris: 200:-/person och kväll, minst 4 deltagare.

Stäng meny
×

Kundvagn