Samtals- och meditationskvällar

Att meditera gör gott för både själen och kroppen.

15-20 minuters daglig meditation kan göra stor skillnad i vår vardag. Vi lär oss stressa ner, minskar ångest och oro, stärker vår fysiska och psykiska hälsa samt får större självinsikt och höjd koncentrationsförmåga.

Vi lär oss tanke- och känslokontroll vilket leder till att det blir lättare att hantera vardagens utmaningar och gör vår tillvaro mer stabil. Vi känner oss lugnare, mer harmoniska och rofyllda. Vi lär oss andas ordentligt och det har vi nytta av som en slags ”minimeditation” i vardagen.

Jag bjuder in en liten grupp människor till mitt hem ett par kvällar i månaden, där jag guidar er i en enklare meditation. Vi har olika teman för varje tillfälle. Både före och efter brukar vi samtala om våra tankar, behov, känslor och upplevelser. Här kan vi känna oss trygga, accepterade, fria och älskade, för precis de vi är.

Känner du dig nyfiken och vill testa?

Eller kan du redan meditera men längtar efter att möta likasinnade medmänniskor under rogivande och avslappnade former där vi respekterar varandra och har ett öppet inne?

Ta gärna med dig en vän som du tror skulle uppskatta och behöva en kväll som denna.

Håll utkik efter eventen här på hemsidan och på facebook/instagram så du inte missar nästa tillfälle!

Det är även möjligt att boka mig så att jag kommer hem till dig som värdinna/värd då du själv bjudit in de deltagande.

Pris: 250:-/person och kväll, minst 4 och max 8 deltagare.

Betalning sker via swish 123 023 8394 senast 24 timmar innan starttid, vid avbokning senare än 24 timmar återfås ingen betalning. 

Jennuin Närvaro 4 december

Den här kvällen önskar jag möta DIG som vill landa i närvaro, gemenskap, avkoppling, beröring och inspiration hemma hos mig.

Vi äter en enkel vegetarisk (vegansk om önskemål finns) måltid som jag tillagar, och jag berättar en kortare variant på min föreläsning ”Från 147 kg och deprimerad till Gudinna” i syfte att inspirera till att våga kasta sig ut i det okända och välja kärlek och passion som ledstjärna i livet.

Då många längtar efter närhet och beröring vill jag denna kväll också bjuda in till cuddle party, där vi på ett respektfullt, närvarande, tryggt och mysigt sätt kan ge varandra varma kramar, kli på ryggen, skeda osv.

Och finns det utrymme och känsla för det blir det kanske en kortare guidad meditation någon gång under kvällen.

Vi är öppensinnade, kärleksfulla, nyfikna och medvetna.
Och vi har en vilja att skapa magi tillsammans den här kvällen.

När?  Onsdagen den 4 december kl 18.00-21.00
Var?  Hemma hos mig på Havsbadsvägen 17 i Ängelholm
Din investering:  450:-/person inkl mat, vatten, te, frukt, föreläsning, guidad meditation (ev) och gemenskap i en avkopplande atmosfär och fantastiska medmänniskor.

Minst 5 och max 8 deltagare.
Anmälan görs i mail eller sms, därefter säkrar du din bokning med en swishinbetalning till 123 023 8394 senast 3 dagar (72 timmar) innan evenemanget. Först till kvarn gäller.
Vid senare avbokning än 72 timmar återbetalas inga pengar.
Observera att det finns katt i hemmet.

Jag ser innerligt mycket fram emot att få möta dig den här kvällen!

Maila eller ring vid frågor 

Med värme
Jenny 

Stäng meny
×

Kundvagn