konstnär

I min konst skapar jag rakt från hjärtat genom penseln och ut på duken.

Kvinnan som en Gudomlig varelse, med skönhet, styrka, mjukhet och värme, i all sin sårbarhet och nakenhet, är en magisk energi jag vill hylla och lyfta fram. Alla har vi den gudomligheten i oss, och det vi kan se i mina målningar speglar något i oss själva, vare sig vi är män eller kvinnor.

Hela tiden utvecklas jag som konstnär, jag testar nya vägar att gå och numera finns det även lite abstrakta målningar, och en del spirituella målningar i galleriet. 

Vilken är din favorit? Vad ser du i den? Och vad kan det säga om dig?

I mitt galleri finns alla mina alster, där kan du se vilka tavlor som är till salu samt information om storleken. Några är 50*70, de flesta är 70*90 eller större, upp till 100*150 cm. Alla tavlor är original. 

Vissa utvalda går att få som prints från 2000:-.

Kontakta mig för prisuppgift om du är intresserad av att låta en dem få pryda väggen i ditt hem eller på ditt företag. Priser från 4000:- och uppåt.

Jag tar även med glädje emot din personliga beställning med förbehållet att jag får fria tyglar att skapa i mitt eget uttryck utefter t ex den känsla eller färg du önskar. Maila eller ring mig om du vill ha en alldeles unik målning så tar vi det därifrån!

***
Jag är konstnär och har undervisat, varit ledare för en linje på 
Ölandsfolkhögskola under flera år.
Du har något, jag ser kraften och energin. Du har kontakt med färgen och materialet.
Du vågar ta plats på duken, man känner att du har något starkt som du vill uttrycka, dela med dig av och kanske väcka i andra.
Så det du gör har klara styrkor, så fortsätt!

***

Utställningar och vernissager

AKTUELLT JUST NU: 

Inga utställningar bokade, men välkommen att boka en privat visning hemma hos mig med kaffe och en pratstund!

*Under november och december 2019 hängde alla mina tavlor i festlokalen i Ordenshuset i Ängelholm. 

*Under januari och februari 2019 hängde mina tavlor på Restaurang Sikrot i Ängelholm.

*9-10 mars 2019 hade jag utställning på Viking Art Gallery i Helsingborg, med vernissage lördagen den 9 mars.

Under vecka 11 och 12 2019 hade jag en utställning med både ett urval av mina tavlor samt flera av mina fotografier på Medborgarskolan i Halmstad.

fotoprints

Nytt för MAJ 2020 är att det nu går att beställa mina foton på prints och canvas! Prisexempel: 40*80*2 cm på canvas från 1000:- plus frakt.

Välkommen in i galleriet för att se fler foton!