Vem är jag och varför gör jag det här?

Efter att ha levt ett väldigt normativt liv sen jag föddes, vaknade jag  upp till en medvetenhet och spirituell expansion i början av 2015, efter att ha lämnat en osund relation. Därefter började jag ta ansvar över mig själv, mina egna känslor och mitt eget välmående, och skapa mig det liv som JAG ville ha, bland annat genom meditation, mycket självreflektion, ensamtid och mod att utforska mitt innersta. 

Jag började kasta mig utför de läskiga stupen, långt utanför min bekväma och trygga comfort zone, i en nyfunnen men ändå märkligt bekant tillit till att jag alltid landade mjukt, allting löste sig alltid, universum backade mig alltid! Så länge jag valde att lyssna på vad magkänslan och hjärtat sa!

I takt med att jag lärde känna mig själv på riktigt, hittade jag också mitt mod och började bryta alla sunkiga normer och traditioner som aldrig varit mina egna.

Det var ju inte alls konstigt att jag varit deprimerad, vägt 150kg och låtit mig hamna i en destruktiv relation, när jag var så vilse i andras sanningar! Min självkänsla hade aldrig varit särskilt stark, insåg jag ganska snabbt.

Kärlek till mig själv och mina medmänniskor, djur och natur, och frihet i alla former, stora som små, blev absolut prio i mitt liv.

Jag utforskade nya stigar, hittade mina passioner och livs syfte, vilket ledde mig till livscoachutbildningen på Livscoachakademin några år senare. Tydligen fanns den genuint nyfikna coachen inom mig hela tiden, jag behövde bara skala av alla lager av föreställningar, normer, traditioner och gamla s.k sanningar jag virat in mig i och nästan förlorat mig i under alla år!

Aldrig hade jag väl trott att jag en dag skulle driva eget företag, hjälpa människor framåt i sin utveckling, kramas på arbetstid, stå framför kameran och få betalt och måla tavlor som blir sålda? 

Vad mer är möjligt?

 

 

Det bästa sättet att kontakta mig är via mail. Ringer du är risken stor att jag ej svarar pga olika anledningar. Maila och berätta ditt ärende så kan vi hellre boka in ett kort samtal därefter om det känns bäst för dig.

Kontakta mig

Telefon

0709-23 81 81

Epost

info@jennymolin.se

Adress

Torgvägen 13

26972 Förslöv