Vem är jag och varför gör jag det här?

Efter att ha levt ett väldigt normativt liv sen jag föddes, vaknade jag  upp till en medvetenhet och spirituell expansion i början av 2015, efter att ha lämnat en osund relation. Därefter började jag ta ansvar över mig själv, mina egna känslor och mitt eget välmående, och skapa mig det liv som JAG ville ha, bland annat genom meditation, mycket självreflektion, ensamtid och mod att utforska mitt innersta. Kärlek till mig själv och mina medmänniskor, djur och natur, och frihet i alla former, stora som små, blev absolut prio i mitt liv.

Jag utforskade nya stigar, hittade mina passioner och livs syfte, vilket ledde mig till livsoachutbildningen på Livscoachakademin några år senare. Tydligen fanns den genuint nyfikna coachen inom mig hela tiden, jag behövde bara skala av alla lager av föreställningar, normer, traditioner och gamla s.k sanningar jag virat in mig i under alla år!

Aldrig hade jag väl trott att jag en dag skulle driva eget företag, hjälpa människor framåt i sin utveckling, kramas på arbetstid, stå framför kameran och få betalt och måla tavlor som blir sålda? 

Vad mer är möjligt?

Kontakta mig

Telefon

0709-23 81 81

Epost

info@jennymolin.se

Adress

Gryteskärsvägen 27

26971 Förslöv