Professionell Energispridare och livscoach?

Vad tusan gör en sån? Vad är det för något?”

Jag förstår att du undrar! Därför känns det viktigt att presentera mig ordentligt.

Jag heter Jenny Molin, är 40 år gammal och mamma till två barn som bor hos mig varannan vecka.

Jag bor i en fantastisk marklägenhet i Ängelholm men arbetar där jag behövs, när det funkar. Stockholm kallar högt på mig så dit återvänder jag så ofta jag kan.

 

På fritiden älskar jag att dansa, sjunga, fotografera, cykla, rida, laga vegetarisk mat, avnjuta god mat och dryck ute på restaurang, resa, meditera och utöva yoga. Jag har jobbat med många olika saker, bland annat som djursjukvårdare, konditor/tårtmakare, ordningsvakt och väktare, kallskänka och personlig assistent innan jag slutligen hittade mitt livskall.

Mina ledord i livet är kärlek, frihet, passion, glädje och harmoni. Jag söker och hittar det i nästan allt. Jag väljer att fokusera på det vackra, fina och kärleksfulla som finns i och omkring mig, för då är det just det som växer. Vill jag förändra världen, så är det i mig själv och endast där den förändringen kan ske. “Be the change you want to see in the world””, som jag brukar säga.

Men har jag alltid varit medveten om det här? Nej, det har jag inte. Men jag vet precis när det vände.

De första dagarna in i 2015 förändrades hela mitt liv över en natt. Olika händelser i mitt privatliv resulterade plötsligt i att jag blev fri, på många plan. Jag hade kastat mig ut i det okända i fullständig övertygelse att allt kommer lösa sig. Och det gjorde det naturligtvis.

Här tog min aktiva personliga utveckling sina första stapplande steg. Det innebar för mig att jag började titta inåt, lyssna på magkänslan och hjärtat och bekräfta mig själv, istället för att söka allting på utsidan. Jag insåg att jag själv är ensam ansvarig över mitt liv och mitt välmående. Jag slutade lägga min lycka i någon annans händer.

I hela den här livslånga resan jag precis hade upptäckt, mötte jag många tuffa utmaningar, men jag började även utmana mig själv att kliva utanför min comfortzone. Det är ju där vi växer!

Jag mötte för mig viktiga människor, fick spännande insikter, upptäckte nya förmågor och upplevde en växande känsla av frihet, glädje och harmoni.

Jag blev modigare och modigare, och det yttrade sig bland annat genom att jag började gå min egen väg.

Hjärtats och passionens väg.

Det var här jag upptäckte min förmåga att få mer eller mindre främmande människor att våga öppna upp sig i mitt sällskap. “Tricket” var att jag lyssnade aktivt, ställde genuint nyfikna men kanske utmanande frågor som fick dem att tänka till, få nya perspektiv och helt enkelt bli sedda och hörda. Något jag upptäckte ganska snabbt var att väldigt många led av låg självkänsla och de flesta längtade efter att bli bekräftade. Bekräftelse är ju trots allt ett grundläggande mänskligt behov.

En tids sökande resulterade sedan i att jag hittade ett yrke jag förut inte ens visste fanns, men som klingade så otroligt rätt i mig: Livscoach. Och innan jag visste ordet av hade rätt utbildning korsat min väg och ungefär ett år senare kunde jag titulera mig “certifierad livscoach”!

Illusionen om att livet borde vara en rak och behaglig resa har jag sedan länge accepterat som just en illusion, livet är krokigt, det är uppåt och neråt, och ibland svänger det oerhört snabbt åt ena eller andra hållet. Min plan att starta företag under sommaren och hösten 2017 fick jag därför lägga ner, men jag hade full tillit till att det var för att det helt enkelt inte var dags ännu.

Istället följde en kedja av händelser som så småningom, ett halvår senare, ledde till att jag plötsligt en vacker dag ställde mig frågan:

“Vad är min absolut största styrka?”

Och svaret kom snabbt och tydligt:

“De energier jag sprider omkring mig!”

Allt för många möten hade genererat i bekräftelsen av att just mina energier på riktigt bidrar med något viktigt hos folk, för att jag skulle kunna ignorera det.

Och tanken på att bli Professionell Energispridare var född. Mer om den tjänsten kan du läsa under mina tjänster.

Jag överraskade mig själv nyligen med att kunna måla tavlor också, vilka snabbt blev omtyckta och sålda på nolltid! Mina målningar är nu en naturlig del av både mitt liv och mitt företag.

Att våga följa passionen ledde mig även in på spåret “modell”. Jante-lagen är en fullständig katastrof om ni frågar mig, så jag tänkte precis tvärtom: jag tror visst det att jag är något! Jag har en talang framför kameran, varför inte tjäna pengar på det? Skapa konst? Få vara kreativ? Många sessioner har jag gjort såhär några år senare, varav en handfull, inklusive lite statistjobb i några filmer, varit betalda. Och jag har mycket mer att ge!

Många av mina tjänster är på något vis resultatet av mina drömmar. Andra är rakt upp och ner delar av mitt livssyfte.

Jag är här på jorden för att bidra, med det jag är ämnad för. Känner du att du dras till mig som person och de tjänster jag kan erbjuda, och att jag på något vis skulle kunna bidra till ditt liv, så finns jag här för dig. När du är redo, så kontaktar du mig och så möts vi.

Välkommen in i min sfär!

Med värme

Jenny

 

Kontakta mig

Telefon

0709-23 81 81

Epost

info@jennymolin.se

Adress

Havsbadsvägen 17, 26263 Ängelholm

Stäng meny
×

Kundvagn