TAKTIL BERÖRING

Taktil beröring är en tjänst för dig som behöver slappna av, njuta av kli på ryggen, nacken, i hårbotten, i ansiktet, på, benen, armarna och händerna osv.

Behandlingen varar 30, 45 eller 60 minuter och anpassas individuellt. Observera att tiden går extremt fort!  

Med mina lätta fingrar och händer samt försiktiga naglar kommer du få rysningar av välbehag och lyckohormonet oxytocin aktiveras i din kropp. 

Du får ligga där på massagebänken, med sköna filtar på dig och skämma bort dig själv med att bara ta emot under hela din session, och när du lämnar så kommer du känna dig skönt avslappnad i hela ditt system. En unik och sällsynt form av lyx helt enkelt!

Detta kan passa dig som känner dig stressad, eller dig som av olika anledningar inte får beröring i den mängd som vi faktiskt behöver för att må bra. 

Taktil beröring kan vara läkande och lindra smärta, det skapar en känsla av trygghet och säkerhet.

Övriga effekter kan vara bättre sömn, förbättrad mag- och tarmfunktion, minskad aggressivitet, minskad ångest, stärkt kroppsuppfattning, ökat immunförsvar och tänd livsgnista. 

Jag brukar använda mig av rökelse, tända ljus och avslappnande musik under sessionen, samt att jag gärna välkomnar dig med en innerlig kram när du kommer, låt mig veta ifall du önskar avstå något av det.

Varmt välkommen med din bokning eller eventuella frågor.