Tantrisk Närvaro privat retreat

Guidning på djupet, i nuet, kroppen, själen och hjärtat

Under ett halvt eller ett helt dygn kommer vi öppna och beröra hjärtat, fokusera på medvetenhet i det vi gör och säger, vi är öppna och sårbara för att nå in i djupet. Du kommer känna en enorm trygghet i min närvaro, i vårt gemensamma space och du kommer känna ett stort inre lugn.

Samtidigt som det är en stor och djup upplevelse välkomnar jag även en lättsam, nyfiken och glädjefull inställning!

Detta passar både för män och kvinnor i alla åldrar, och bokas i första hand på vardagar ojämna veckor.

För eventuella andra önskemål (fler dygn, helger, hembesök osv), kontakta mig för offert.

Din investering är:

Heldag (8 timmar) : 9.000:- inkl moms

Heldygn (24 timmar): 18.000:- inkl moms.

 

(priserna gäller privatpersoner, vid bokning via företag tillkommer moms)

För mig handlar tantra bland annat om närvaro, energier, nyfikenhet, medvetenhet, och att känna, uppleva och vara i sitt tempel kroppen, att lyssna på behov och känna allt som känns. Det är endast nuet som är verkligt. Allt annat är antingen minnen eller fantasier, och att befinna sig i dåtid eller framtid medför ofta oro och ångest.

I denna tjänsten blandar jag min uppfattning om tantra med coaching och läkande i en vacker symbios, helt och hållet anpassad efter dig och dina behov.

Den här halv-eller heldygn långa sessionen är för dig som längtar efter att i fullständig närvaro djupdyka in i ditt inre, och tillsammans med mig utforska energier, vad hjärtat och själen vill förmedla, och samtidigt vara i och känna kroppen.

Du sätter en intention i början av vår session, vi är påklädda och fokuserar på närvaron, kärleken till dig själv, utforskandet av ditt djup och de känslor som du upplever, och en medvetenhet kring allting. 

Beröring och närhet är en naturlig del av sessionen, då det hjälper till att öppna upp, men exakt hur en session går till vet vi bara när vi är där i flow.

Vi andas tillsammans, kanske guidar jag i meditation, kanske behöver du bara bli hållen, kanske ställer jag de frågor du behöver höra, vad som än dyker upp är jag med dig och stöttar dig. Vi skapar en levande och dynamisk upplevelse tillsammans.

Jag är utbildad livscoach, jobbar intuitivt och inkännande, och kan därför guida dig igenom vad som än kommer upp med en stabil, kärleksfull trygghet

Målet är att du upplever och får med dig en stark, vacker, kärleksfull och energifylld upplevelse, ökad medvetenhet och ett mer öppet hjärta och sinne, och förhoppningsvis läkning, träning i närvaro och ett expanderande djup i dig själv. Din upplevelse beror på hur mottaglig, sårbar och öppen du är, var du befinner dig idag och vad din intention är.

Självklart skriver vi avtal för bådas trygghets skull och tydlighet om var gränserna går. Vi möts i en djup respekt och villkorslös kärlek själar emellan och samskapar det som är menat att skapas.

Denna tjänsten skiljer sig från kramhealing genom att här går vi mycket djupare och jobbar medvetet med energier, expansion, utforskande, känslor och inkänning, till skillnad mot kramhealing där vi helt enkelt bara njuter av närhet och beröring på ett tryggt, avstressande, avkopplande sätt. 

Tantrisk närvaro riktar sig till dig som redan jobbat med dig själv på ett personligt och andligt plan ett tag. Är du ”nybörjare” men nyfiken rekommenderar jag coachande samtal och/eller kramhealing istället i första hand, eventuellt kan vi ta det därifrån sedan.

För att upplägget ska fungera är det extremt viktigt att vår kommunikation sker helt obehindrat på alla plan.

Observera att jag erbjuder alltså INTE tantramassage alls, inte massage i någon form över huvud taget. Tydligen behöver jag vara extremt tydlig med detta då många misstolkar mina tjänster.

Det är möjligt att boka ettextra uppföljande telefonsamtal vid behov, för en mindre tilläggskostnad.

Välkommen med frågor och din bokning via mail.

Med värme

Jenny