Livscoach

Som certifierad livscoach har jag fått med mig mängder av värdefulla verktyg, övningar och viktiga frågeställningar som du själv har svaren på. Här är det du som pratar för det mesta, och allt som hänt innan är oväsentligt, det är från och med nu du kan förändra ditt liv.

Vet du att du vill göra en förändring i ditt liv men inte vet hur, är det mig du kan komma till. Har du låg självkänsla så finns det många bra sätt att höja den på, jag guidar och utmanar dig. Vi träffas där det passar dig. Det kan vara hemma hos dig eller mig, ute på promenad, på ett café eller kom med egna förslag.

Mellan varje session går det ca 2 veckor, och under tiden ska du utföra 2-4 övningar eller utmaningar som vi tillsammans kommit överens om.

Det är väldigt viktigt att du har för avsikt att genomföra ca 10 sessioner då du behöver hela den tiden på dig för att dina förändringar ska förankras i ditt vardagsliv ordentligt. Slutar du efter några gånger så är risken att du inte gör den förändring du kom till mig för.

Att vi är genuina, autentiska, sanna mot oss själva och ärliga mot varandra hela tiden är en förutsättning för att vårt samarbete ska kunna fungera så som önskat, likaså att kemin stämmer, annars blir det ändå inte bra.

Den här tjänsten skiljer sig mot “Professionell energispridare” på så vis att här går vi in mer på djupet, du jobbar mer med dig själv, jag ställer vissa krav på dig och vi sätter delmål och tydliga slutmål för vårt samarbete. Även tiden skiljer sig.

 Vi skriver båda under en överenskommelse/avtal innan vi börjar, för att det ska bli tydligt vad som förväntas av oss båda och hur det fungerar.

Målet är att du efter våra 10 gånger känner dig gladare, starkare, friare, mer harmonisk och att ditt liv är mer fyllt av kärlek, meningsfullhet och glädje. Din självkänsla är starkare och livet känns fantastiskt! Du har fått en massa nya verktyg och perspektiv så att du kan stå stadigt på egna ben under din spännande resa i personlig utveckling, relationer och arbetslivet, oavsett vad som händer.

 

Livscoach 1 tillfälle                    1.300:- 
Livscoach 10 tillfällen               10.250:- 

+ eventuella resetillägg 

Ett tillfälle är ca 45 flexibla minuter.

 

 

Stäng meny
×

Kundvagn