Livscoach

“VARFÖR BEHÖVER DU EN LIVSCOACH?”

Ja, egentligen vet ju bara du svaret på det.

Men om du inte riktigt vet vad en livscoach gör så är det kanske inte heller helt lätt att ta reda på ditt eget svar.

Men för många av oss kan ett samarbete med en livscoach innebära en väg till ett liv med mer frihet, glädje, passion, energi, harmoni och meningsfullhet samt en starkare självkänsla. Och mindre stress, känsla av otillräcklighet, trötthet och tristess.

För genom att jag ställer utforskande, utmanande, nyfikna frågor om just dig och dina drömmar, din (kanske gömda?) längtan om något mer i livet, eller en förändring som känns svår och för stor för att ens våga ta tag i, så kommer du sakta men säkert ta dig framåt med små babysteps.

Med mitt stöd, de verktyg och nya perspektiv jag tillhandahåller, de övningar du får och de nya tankesätt du tränar in med mig vid din sida under några månaders tid, så kommer du öppna upp för ett större liv.

Ett rikare liv.
Ett liv med mer av det du saknat och längtat efter.

Men jag kan inte hjälpa dig om du inte vågar satsa. Om du inte är motiverad nog för att göra det som krävs. Du måste bestämma dig för vems liv det egentligen är du vill leva; ditt eller någon annans.

Jag vet, det är ett svårt steg att ta.
Jag har själv kastat mig ut i det totalt okända många gånger.
Jag har själv fått inse att det är JAG som är ansvarig över mitt eget välmående.
Jag har också fått sluta vara offer för omständigheterna, och vågat se vem jag själv är och sluta begränsa mig, min person, min potential, för någon annans skull.

Jag kan inte lova att det blir så himla lätt alla gånger.

Men jag kan lova att det är värt det i slutändan.
Och jag skulle göra om det igen och igen.

För inget är så smärtsamt och kostsamt som att stanna kvar i ett liv man inte älskar.

Just nu har jag några platser lediga för nya coachingklienter.
Vill du bli en av de som med min guidning påbörjar en häftig transformation, så kontakta mig för mer info.

Du får alltid ett 20 minuters kostnadsfritt inledande telefonsamtal innan du bestämmer dig.

Hur går det till?

 Vi träffas där det passar dig. Det kan vara hemma hos dig eller mig, ute på promenad, på ett café eller kom med egna förslag.

Mellan varje session går det ca 2 veckor, och under tiden ska du utföra 2-4 övningar eller utmaningar som vi tillsammans kommit överens om.

Ett tillfälle är ca 45 flexibla minuter.

Det är väldigt viktigt att du har för avsikt att genomföra alla de sessioner du köpt, då du behöver hela den tiden på dig för att dina förändringar ska förankras i ditt vardagsliv ordentligt. Slutar du efter några gånger så är risken att du inte gör den förändring du kom till mig för. 

Att vi är genuina, autentiska, sanna mot oss själva och ärliga mot varandra hela tiden är en förutsättning för att vårt samarbete ska kunna fungera så som önskat, likaså att kemin stämmer, annars blir det ändå inte bra.

 Vi går in på djupet, du jobbar med dig själv, jag ställer vissa krav på dig och vi sätter delmål och tydliga slutmål för vårt samarbete.

 Vi skriver båda under ett avtal innan vi börjar, för att det ska bli tydligt vad som förväntas av oss båda och hur det fungerar.

Målet är att du efter alla våra sessioner ska känna dig gladare, starkare, friare, mer harmonisk och att ditt liv är mer fyllt av kärlek, meningsfullhet och glädje. Din självkänsla är starkare och livet känns fantastiskt! 

Du kommer ha fått en massa nya verktyg, tankesätt och perspektiv så att du kan stå stadigt på egna ben under din spännande resa i personlig utveckling, relationer och arbetslivet, oavsett vad som händer.

Det är obligatoriskt att läsa hela avtalet nedan innan bokning. Meddela vid bokning att du förstått vad som gäller med upplägg och avbokning mm.

Välkommen att ringa eller maila för bokning.