kramhealing

Healing i fysisk genuin samvaro

Fysisk beröring är något vi alla behöver genom hela livet. Av olika anledningar finns det kanske inte i ditt liv, eller så längtar du efter att bli hållen och berörd på ett annat sätt. På ett mer kravlöst, accepterande sätt, långt ifrån sexuella anspelningar och baktankar som allt för ofta hindrar oss att kunna slappna av och ta emot den livsnödvändiga beröringen på djupare sätt. 

I en kram-session med mig är gränserna tydliga, vi har bekväma och lämpliga kläder på oss (t ex linne eller kortärmat och mjuka byxor/shorts) och det handlar om att jag håller space för dig, i acceptans för hela dig där du befinner dig just där och då, i en kravlös och trygg atmosfär. 

 Med kramar, taktil beröring och hud-mot-hud-beröring i närvaro och samvaro, får du en chans att bara ta emot, och att frigöra saker inom dig, stressa ner och pausa allt annat. Du får även möjlighet att välkomna helande energier och känna dig totalt trygg, avslappnad och sedd.

Vill du lätta på ditt hjärta kring något, vill du gråta i en varm trygg famn, eller känner du plötsligt för att skratta, skrika eller bara vara tyst, så ska du veta att allt är okej. 

Jag håller dig. 

Jag dömer dig inte. 

Jag finns där för dig. 

Jag ser och hör dig.

Vårt möte handlar även om mänsklig kontakt. 

Kanske en fristad för många ensamma personer, men alla är välkomna!

Vi skriver under ett avtal (scrolla ner för att läsa igenom det, det är obligatoriskt innan bokning) på plats innan första sessionen, som tydligt sätter gränser så inga missförstånd uppstår. Det är viktigt att vi respekterar varandra och både våra egna och varandras gränser, så att vi skapar rätt förutsättningar för våra möten. 

OBS: Betalning via swish till 123 023 8394 senast 24 timmar innan bokad tid måndag till fredag och 72 timmar innan bokad tid lördag och söndag , saknas inbetalningen då avbokas tiden. Uteblivet besök eller för sen avbokning återbetalas ej.

En session varar minst i 60 minuter inklusive samtal före och efter om så önskas (kunderna brukar uppskatta det). Den generella upplevelsen är dock att 60 min inte är tillräckligt, men det är helt upp till dig att boka valfri tid enligt önskemål.

Bokning sker uteslutande skriftligen i valfri form: mail, sms eller via facebooksidans meddelandefunktion. Vill du gärna prata med mig innan bokningen är du naturligtvis välkommen att ringa mig men bokning sker ändå alltid skriftligt.

Observera att katt finns i hemmet och att parfym undanbedes.

Varmt välkommen med dina frågor och/eller bokning!

kundberättelser

“Jag har haft problem med nacke och rygg i över 20 år med daglig smärta, och har provat sjukgymnastik, naprapat, kotknäckare, ja i stort sett allt som den svenska vården har att erbjuda.

Jag har gått på smärtrehab dagligen i 3 mån och jag har kämpat mot smärtan, tröttheten och senare depression och jag gick in i väggen nyligen.

En dag satt jag och kollade lite på internet efter alternativa behandlingar och då jag varit inne på att börja med någon form av yoga eller meditation så hittade jag ett erbjudande om att prova på kramhealing hos dig och efter att ha läst lite om det så bestämde jag mig för att boka en tid.
Jag minns att jag var väldigt trött efter allt som hänt och även nervös över vad detta skulle vara för någon form av behandling.
När jag kom till dig och blev insläppt i entrén så möttes jag av ett stort välkomnande leende och en varm välkomnande kram av dig Jenny.

Jag kan säga att jag varit med om mycket i mitt liv men att känna mig så välkommen och sedd har jag aldrig tidigare varit med om.

Av detta första möte är det just välkomnandet som jag minns mest samt att jag i stort sett grät under ca 1 timmes tid både av allt som hänt men också för att jag aldrig i hela mitt liv fått uppleva en så innerlig kärlek som jag kände under detta mötet.

Sedan dess har jag varit på två sessioner till och för varje gång har jag på något konstigt vis känt mig mer avslappnad, gladare och haft mer energi.
Smärtan har minskat, det hänger liksom ihop. Smärtan orsakar spänningar som orsakar sämre sömn och som under en längre tid utvecklade depression. Minskade spänningar minskar smärtan och även depressionen.
Detta har hjälpt mig mer än tre månaders smärtrehab!

Det jag även upptäckte efter senaste gången var att jag fått en helt annan inställning till både mig själv och till personer som tidigare gjort mig obekväm. Jag har alltid varit en snäll människa och ställt upp så gott jag kan i alla lägen men redan efter endast tre besök hos dig så har jag satt ner foten både för min chef och till andra människor i min närhet. Nu är det snart dags att gå på min fjärde session och jag ser verkligen fram emot det.

Jag kan ännu inte förklara vad denna behandling gjort men en sak är jag säker på och det är att jag mår betydligt bättre och allt som händer i min omgivning påverkar mig inte alls på samma sätt som förr och vad som än händer framöver i livet så känner jag tillförsikt att det på något sätt kommer att lösa sig.

Tack för allt stöd såhär långt Jenny och du är fantastiskt duktig på det du gör.”

– Niklas

****

”Hej, makalöst fantastiska Jenny! 
Har svårt att hitta orden för hur bra det kändes efter att jag var hos dig sist. Känner att våra sessioner är oerhört stimulerande för både kropp och själ.
Är så jäkla mysigt att få kramas med dig och känna din kroppsvärme och doft. Att bara få ligga intill dig och höra när du andas är oförklarligt förtrollande. Man känner riktigt hur du sänder ut kärlek och jag suger åt mig som en svamp. Sen får man så bra råd och tips av dig Jenny. Tack för att jag får vara en liten del av ditt liv du fantastiska kvinna!”

-Anonym kund

Ett reportage om min tjänst i Hallå Ängelholm den 2 oktober 2019.