ERBJUDANDE!

300:- rabatt för dig som ny kund! 

Boka en 2-timmarssession för endast 1400:- (ord. pris 1700:-). Erbjudandet gäller t o m 15/10!

kramhealing

Healing i fysisk genuin samvaro

Kramar och närhet är bra för dig för att:

*Det stärker immunförsvaret

*hjälper mot depression, ångest och stress

*befrämjar sömn

*stärker dig mentalt och själsligt liksom kroppsligt

*är föryngrande

*saknar biverkningar!

Fysisk beröring är något vi alla behöver genom hela livet. Av olika anledningar finns det kanske inte i ditt liv, eller så längtar du efter att bli hållen och berörd på ett annat sätt. På ett mer kravlöst, accepterande sätt, långt ifrån sexuella anspelningar och baktankar som allt för ofta hindrar oss att kunna slappna av och ta emot den livsnödvändiga beröringen på djupare sätt. 

I en kram-session med mig är gränserna tydliga, vi har bekväma och lämpliga kläder på oss (t ex linne eller kortärmat och mjuka byxor/shorts) och det handlar om att jag håller space för dig, i acceptans för hela dig där du befinner dig just där och då, i en kravlös och trygg atmosfär. 

 Med kramar, taktil beröring och hud-mot-hud-beröring i närvaro och samvaro, får du en chans att bara ta emot,  stressa ner och pausa allt annat. Du får även möjlighet att välkomna helande energier och känna dig totalt trygg, avslappnad och sedd.

Vårt möte handlar även om mänsklig kontakt. 

Kanske en fristad för många ensamma personer, men alla är välkomna!

Vi skriver under ett avtal (scrolla ner för att läsa igenom det, det är obligatoriskt innan bokning), digitalt via kivra innan första sessionen, som tydligt sätter gränser så inga missförstånd uppstår. Det är viktigt att vi respekterar varandra och både våra egna och varandras gränser, så att vi skapar rätt förutsättningar för våra möten. 

OBS: Betalning sker endast via swish till 123 023 8394 i samband med tidsbokning. Uteblivet besök eller för sen avbokning (senast 48 timmar innan) återbetalas ej.

En session varar minst i 60 minuter inklusive samtal före och efter om så önskas (kunderna brukar uppskatta det). Den generella upplevelsen är dock att 60 min inte är tillräckligt, men det är helt upp till dig att boka valfri tid enligt önskemål.

Är du osäker på om det är för dig så kan du som ny kund boka en 30 minuters prova-på-session för att känna efter.

Bokning sker uteslutande skriftligen i valfri form: mail, sms eller via facebooksidans meddelandefunktion. Vill du gärna prata med mig innan bokningen är du naturligtvis välkommen att ringa mig men bokning sker ändå alltid skriftligt.

Observera att katt finns i hemmet och att parfym undanbedes.

Varmt välkommen med dina frågor och/eller bokning!

kundberättelser

Tyckte det kändes så enkelt och lättsamt, du var närvarande och det var en fin mix av närhet och kommunikation. Du hade vettiga och inspirerande råd till mina frågor/känslor. Var oerhört lätt att kommunicera med dig.

Du fick mig att må väldigt gott och det var helt avslappnat. Du fick mig att våga vara mig själv och enligt mig är det högsta betyg. Så kärleksfullt.”
 – anonym kund efter första sessionen

****

”Hej, makalöst fantastiska Jenny! 
Har svårt att hitta orden för hur bra det kändes efter att jag var hos dig sist. Känner att våra sessioner är oerhört stimulerande för både kropp och själ.
Är så jäkla mysigt att få kramas med dig och känna din kroppsvärme och doft. Att bara få ligga intill dig och höra när du andas är oförklarligt förtrollande. Man känner riktigt hur du sänder ut kärlek och jag suger åt mig som en svamp. Sen får man så bra råd och tips av dig Jenny. Tack för att jag får vara en liten del av ditt liv du fantastiska kvinna!”

-Anonym kund

Ett reportage om min tjänst i Hallå Ängelholm den 2 oktober 2019.