jENNUIN BERÖRING
kRAM-HEALER

Healing i fysisk genuin samvaro

Fysisk beröring är något vi alla behöver genom hela livet. Av olika anledningar finns det kanske inte i ditt liv, eller så längtar du efter att bli hållen och berörd på ett annat sätt. På ett mer kravlöst, accepterande sätt, långt ifrån sexuella anspelningar och baktankar som allt för ofta hindrar oss att kunna slappna av och ta emot den livsnödvändiga beröringen på djupare sätt. 

I en kram-session med mig är gränserna tydliga, vi har bekväma och lämpliga kläder på oss (t ex linne eller kortärmat) och det handlar om att jag håller space för dig, i acceptans för hela dig där du befinner dig just där och då, i en kravlös och trygg atmosfär. 

 Med kramar, taktil beröring och hud-mot-hud-beröring i närvaro och samvaro, får du en chans att bara ta emot, och att frigöra saker inom dig, stressa ner och pausa allt annat. Du får även möjlighet att välkomna helande energier och känna dig totalt trygg, avslappnad och sedd.

 

Vill du lätta på ditt hjärta kring något, vill du gråta i en varm trygg famn, eller känner du plötsligt för att skratta, skrika eller bara vara tyst, så ska du veta att allt är okej. 

Jag håller dig. 

Jag dömer dig inte. 

Jag finns där för dig. 

Jag ser och hör dig.

Vårt möte handlar även om mänsklig kontakt. 

Kanske en fristad för många ensamma personer, men alla är välkomna!

Vi skriver avtal på plats innan sessionen, som tydligt sätter gränser så inga missförstånd uppstår. Det är viktigt att vi respekterar varandra och både våra egna och varandras gränser, så att vi skapar rätt förutsättningar för våra möten. 

Såhär ser avtalet ut:

“Avtal Jennuin Beröring

kram-healing-sessioner

I en kram-session med mig är gränserna tydliga, vi har bekväma och lämpliga kläder på oss (t ex linne eller kortärmat) och det handlar om att jag håller space för dig, i acceptans för hela dig där du befinner dig just där och då, i en kravlös och trygg atmosfär. Med kramar, taktil beröring och hud-mot-hud-beröring i närvaro och samvaro, får du en chans att bara ta emot, och att frigöra saker och blockeringar inom dig, stressa ner och pausa allt annat. Du får även möjlighet att välkomna helande energier och känna dig totalt trygg, avslappnad och sedd. Det ligger i ditt ansvar att öppna upp för att kunna ta emot. Det är bara du som bestämmer hur mottaglig du kan vara och därmed ansvarar du själv för din upplevelse och effekter. Jag avsäger mig ansvar för detta. Min uppgift är att ge beröring och närvaro, inget annat. Det som sker i våra sessioner är på ett strikt professionellt plan, och det handlar inte om sexualitet, förälskelse eller attraktion. Jag ger ifrån mitt hjärta, med värme och universell kärlek, men jag gör det i en professionell roll. Även om du eventuellt (miss-)uppfattar andra signaler, så kommer det aldrig att bli aktuellt att lämna den professionella relationen vi har, och det är viktigt att du förstår detta. All feedback jag kan få är väldigt värdefull för mig och jag ber om ärliga recensioner från hjärtat efter avslutad session. Detta är ett önskemål, inget krav. Du åtar dig att respektera dina egna gränser och vara öppen och ärlig ifall något känns fel för dig. Du åtar dig även att respektera mig och mina gränser. Detsamma gäller mig. Områden som inte är aktuella för beröring är rumpa, kön och bröst. Pussar och kyssar är inte heller aktuellt. Alla former av sexuella övergrepp, fysiska som verbala, kommer att polisanmälas. Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid, annars debiteras tiden oavsett. Betalning sker via swish innan sessionen startar.

Härmed intygar jag som klient att jag läst allt ovanstående och är införstådd med vilka regler, gränser och förutsättningar som gäller.

Härmed intygar jag som kram-healer att jag är införstådd med vilka regler, gränser och förutsättningar som gäller. Jag intygar även att jag ger ifrån hjärtat och i närvaro för bästa möjliga förutsättningar till en fin upplevelse. “

Din investering:  650:-/timme

OBS: Betalning via swish till 123 023 8394 senast 24 timmar innan bokad tid, saknas inbetalningen då avbokas tiden. 

En session varar minst i 60 minuter inklusive samtal före och efter om så önskas (kunderna brukar uppskatta det). Den generella upplevelsen är dock att 60 min inte är tillräckligt, men det är helt upp till dig att boka valfri tid enligt önskemål.

Bokning sker skriftligen i valfri form: mail, sms eller via facebooksidans meddelandefunktion.

Observera att katt finns i hemmet och att parfym undanbedes om möjligt.

Varmt välkommen med dina frågor och/eller bokning!

Ett reportage om min tjänst i Hallå Ängelholm den 2 oktober 2019.

Stäng meny
×

Kundvagn